Wellbeing, implicare și un viitor interconectat
T3ch life Companies
by Bosch April 20, 2022 at 3:47 PM

Wellbeing, implicare și un viitor interconectat

Cu o experiență îndelungată în marketing, Flavia gestionează astăzi departamentul de employer branding și comunicare pentru Bosch în România. Centrul de Inginerie Bosch din Cluj a împlinit 9 ani iar biroul din București a fost deschis recent, cu mod de lucru hybrid.

Flavia ne povestește despre modul în care privește Bosch viitorul: unul al produselor interconectate. De aceea compania se axează pe tehnologie AiO (All-in-One), cu scopul de a contribui tocmai la acest viitor. În România, Centrul de Inginerie dezvoltă soluții de mobilitate pentru a îmbunătăți viața pasagerilor și șoferilor, inclusiv tehnologie pentru condus automatizat. Centrul este unul autonom la nivel global, cu propriul produs, în care inginerii au control asupra procesului de la dezvoltare până la produsul finit, și utilizează tehnologii multiple (inclusiv de programare), mai ales din zona Automotive.

Centrul de Inginerie Bosch este în top 3 companii din România pe arii precum training și dezvoltare, wellbeing, și implicare în comunitate. Flavia ne vorbește mai pe larg despre principiile companiei pe aceste arii. Referitor la educație, Bosch are 2 principii: cel de învățare continuă și cel de autonomie în învățare. Bosch oferă programe de dezvoltare tehnice sau de management, acces la platforme de e-learning, schimburi de experiență în alte domenii, dar și shadowing. În ceea ce privește wellbeing-ul, angajații Bosch au parte de cluburi și comunități susținute de companie axate pe mișcare și activități sportive, sala de fitness și cantine ce oferă meniuri optimizate caloric, toate sub umbrela ”befit”, un concept holistic de wellbeing. Mai au acces de asemenea și la un consultant pe probleme de nutriție dar și la consultații psihologice gratuite prin Regina Maria și spații de relaxare.

Flavia ne mai spune de asemenea și despre munca pe care compania și angajații o fac în sprijinul comunității: de la implicarea în sfera academică, alături de Universitatea Tehnică din Cluj și Babeș Bolyai, dar și lucrul cu elevi și refugiați sau CSR financiar. În încheiere, Flavia punctează politica Bosch pentru echilibru între viața personală si profesională, dar și susținerea pe care o oferă celor din diaspora care hotărăsc să se întoarcă pentru un job la Bosch.


What else can you do

Since you scrolled down here
lets enjoy this a bit more!

Blind peek another awesome story

Share this one